GDPR

Så här behandlar vi dina personuppgifter.

Som kund hos oss erhåller du ett kundnummer. Därifrån behöver vi information av dig som för och efternamn, telefonnummer, mejladress samt eventuellt bostadsadress. Uppgifterna används enbart för att reservera bokningar i vårat system, alternativt underlag vid betalning. Uppgifterna är enbart använda i vårat kundsystem och finns inte tillgängligt för andra att använda.

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

När du bokar kund hos oss lämnar du dina personuppgifter, såsom för och efternamn, kontaktuppgifter som mobilnummer, mejladress samt eller bostadsadress mm.

Det finns inget krav på att du ska tillhandahålla oss dina personuppgifter. Ditt ingivande av personuppgifter enligt bokningen utgör dock en förutsättning för att vi ska kunna reservera en tid för dig hos oss. Om du inte kan intyga dig som person kan vi således inte erbjuda dig en tid och du kommer att behöva komma in på drop-in istället. Diva Beauty är personuppgiftsansvarigt för behandlingen av dina personuppgifter såsom den beskrivs i denna informationstext för att upprätthålla ett kundsystem.

Ändamål och rättslig grund

Vi behandlar dina personuppgifter för följande ändamål:

a) Administration av dig som nykund.
b) Erbjudanden samt information för eventuella kundevent.
c) Utskick av eventuella fakturor.
d) Information kring samhällspliktiga uppgifter (tex. covid19 information)

Behandlingar som utförs för ändamålen a-c ovan är nödvändiga för att fullgöra Diva Beauty förpliktelser gentemot dig som kund. Det är med andra ord avtalet som kund hos oss innebär samt är den rättsliga grunden för att behandla dina personuppgifter för dessa ändamål.