Produkter vi jobbar med

Professional Molecular Repair Mask, 150 ml
PROFESSIONAL MOLECULAR REPAIR HAIR MASK
Denna silikonfria formel tränger djupt in i hårets cortex och återställer håret till dess naturliga, ungdomliga tillstånd på bara 4 minuter. Den verkar också lugnande på hårets fjällskikt och porositet.

Fråga om En klipp & tvätt med k18 behandling när du ringer och bokar! Eller lägg till en K18 behandling i din färg/slingbehandling. Behandlingen i en färgbehandling kostar 250;-
K18 At Home - Hair Mask 50 ml & 5 ml
Visste du detta om hår?
När vi tänker på hår är det enklast att jämföra med många olika stegar som har vridits för att skapa keratinkedjan. Dessa stegar stannar på plats tack vare svavelbindningar. De hålls samman och finns i cortex, medulla och fjällskiktet. När stegarna skadas är det inte bara de enskilda stegpinnarna som går sönder, det är hela stegen inklusive sidostyckena och alla kopplingar mellan flera stegar som hålls samman av elektrostatisk dragningskraft.
K18 binder effektivt samman hela stegen, dvs ”stegpinnar och sidostycken”. Resultatet blir bestående och håret blir friskt och 100% läkt. K18 är den första produkten som skapar en bestående bro mellan stegpinnarna (den joniska tvärbindningen mellan de trasiga svavelbindningarna).

K18 5ml 149;-
K18 50 ml 895;-